Tip Top PC Logo
040 463 489
Gumb lokacija naslov Gumb lokacija naslov
Gumb Gumb
Gumb Face Book Gumb Face
Book
SERVIS RAČUNALNIKOV KRANJ
Predstavitev Storitve
Prodaja računalnikov
Cenik

Prodaja računalnikov

Prodajam nove, obnovljene in rabljene prenosne in namizne računalnike.

Če kupujete nov računalnik, mi pišite ali me pokličite in pripravil vam bom ugodno ponudbo glede na vaše želje in potrebe.

Obnovljeni računalniki so iz poslovne linije, kar pomeni, da so izdelani zelo kvalitetno, so trpežni, zmogljivi in imajo dolgo življenjsko dobo. To so računalniki, ki so jih uporabniki zaradi napake vrnili proizvajalcu, ta pa jih je popravil skladno s proizvodnimi standardi in nato vrnil v prodajo. Noben od obnovljenih računalnikov ni starejši od 5 let. Imajo 12 mesecev garancije. Garancija za baterije v obnovljenih prenosnikih je 3 mesece, z garancijo zagotovljeno delovanje pa je 30 minut. Če se v roku treh mesecev po nakupu izkaže, da baterija ob normalni uporabi naprave zdrži manj kot 30 minut, baterijo zamenjam brezplačno. Na računalnike z licenco za Windows 7 ali 8 je mogoče legalno namestiti Windows 10. Dobavni rok je 1-2 delovna dneva.

Rabljeni računalniki so brezhibni, pregledani in očiščeni. Na novo imajo naložene Windowse z vsemi posodobitvami in gonilniki.

Kliknite sem za aktualno ponudbo rabljenih prenosnih in namiznih računalnikov. Naročila sprejemam prek telefona in e-pošte.